Jdi na obsah Jdi na menu
 


Astrologie

220px-12_houses_of_heaven.jpg   

  Astrologie byla již od pradávna považována za jeden z pilířů lidského poznání a umění astrologů využívali přední osobnosti různých kultur a civilizací. Stejně jako v lidském poznávání světa, i v astrologii existují různá uchopení této metody v praxi.

  Ve svém pojetí se zaměřuji především na vědomé uchopení vnitřního potenciálu člověka, kreativního uchopování osobních vloh a vytváření životní cesty v souladu se sebou samým.

   Astrologií se intenzivně zabývám od roku 1995. Konzultace nad Vaším horoskopem provádím formou tvůrčího dialogu, Vaše osobní přítomnost je proto velmi důležitá. Osobní setkání nad horoskopem je nejvhodnější, protože tak můžeme dosáhnout maximální efektivity výkladu. Další možností je  konzultace po telefonu nebo Skype.

   Pro všechny, kteří se nemohou se mnou setkat osobně, je další možností  výklad horoskopu písemnou formou nebo formou audio nahrávky, které Vám zašlu na Váš e-mail. Veškeré podrobnosti si domluvíme individuálně.

 

  K sestavení horoskopu je nutné znát datum, místo a hodinu narození (alespoň přibližnou, dá se upřesnit).

 

Díky horoskopu a spolupráci nad ním, si můžeme uvědomit a poznat spoustu věcí:

 

- odhalit tajemství naší minulosti a zjistit jejich význam

-  náš individuální úkol na světě

- jaké překážky máme zdolat a hlavně proč

- naše talenty a silné stránky

- naše slabé stránky, jak je posílit a co si díky nim máme uvědomit

- jak můžeme dál duchovně a duševně růst

- dozvíte se spoustu užitečných věcí o svém těle a o zdraví

- prostřednictvím naší spolupráce získáte objektivnější pohled na sebe

- můžeme poznat, jak životní cykly ovlivňují náš život a využít tohoto faktu

- jak využít co nejlépe svůj potenciál

- a ještě mnoho dalšího......

 

  V rámci konzultace lze využít nejrůznějších technik, z nich nejdůležitější jsou:

Rozbor osobního horoskopu (nativity)

  Jedná se o hlubinný a celostní rozbor osobnosti, který se dotýká nejrůznějších oblastí života. Společně lze nacházet souvislosti současných životních fází s minulostí, nacházet možná řešení v různých životních situacích, uchopovat a dále rozvíjet osobní potenciál směrem k jeho dalšímu maximálnímu využití. Délka výkladu je cca. 2-3 hodiny, případně je možné rozložit naše povídání na více částí.

 

*** zvláštní AKCE ***

Karmický horoskop

Jedná se o horoskop, který zmapuje karmický úkol osobnosti. Pojmenuje  charakterové stránky, stanoví hlavní témata, která se má člověk v životě naučit, silné stránky osobnosti, možné překážky a co je možné dělat pro to, aby člověk mohl co nejlépe a nejúspěšněji žít v souladu se sebou samým.

 

Partnerský horoskop

  Porovnáním horoskopů partnerů a pomocí dalších technik se ukáží silná místa i slabiny partnerského vztahu, jeho potenciál, možnosti dalšího rozvoje vztahu a další možnosti.

 

Prognostické techniky

  Je možné vypracovat horoskopy na různé časové horizonty, až po horoskopy jednodenní. Tyto techniky horoskop "oživují" a zpřesňují pohled na zvolené období. Uvedené metody lze též efektivně použít při zkoumání příčin minulých událostí, abychom snáze pochopili vnitřní smysl věcí a mohli těchto poznatků využít v osobním rozvoji nebo v kterékoliv jiné oblasti.

 

Výběr vhodného okamžiku

  Pomocí astrologických technik lze zvolit co nejpříznivější okamžik pro svatbu, důležitý obchod, založení firmy, zahájení stavby domu a podobně.

 

Horoskop jednorázové události nebo snu

  K sestavení tohoto horoskopu je třeba znát přesný čas, kdy se událost přihodila nebo kdy nám vstoupila do vědomí.

 

Existuje spousta dalších možností astrologických metod a jejich využití. Vždy jsou voleny takové metody a jejich počet, aby bylo dosaženo co nejlepšího výsledku konzultace.