Jdi na obsah Jdi na menu
 


Reference

Děkuji Vám za reakce na mou práci, ať už se týká poradenství, přednášek, workshopů nebo seminářů.
Znát Vaše postřehy a vědět jak se cítíte je pro mne a moji práci velmi  důležité. Děkuji

                                         Jan        

                                   

colorful-tree-5.jpg

 

 

S Janem Zimmerem jsem měla možnost povídat si nad horoskopem několikrát. Velice mi vyhovuje jeho citlivý celostní přístup k problému a vzájemná interakce nad jednotlivými prvky horoskopu.

Jana B.

 

colorful-tree-5.jpg

 

Na prvním setkání nad mým horoskopem jsem se dozvěděla o Dračí hlavě a Dračím ocasu. A také, že lunární uzly poukazují na to, co si do života bereme jako zavazadlo, i na to, co můžeme cestou získat.

Narodila jsem se s určitými konkrétními předpoklady, které jsem najednou viděla lépe, než jsem si kdy byla ochotna připustit.
A o to silněji jsem si uvědomila, že to je, vždy byla a bude moje svobodná vůle, moje zodpovědnost, jak žiji svůj život, který jsem dostala jako dar.


                                                                                                     Lucie H.

 

colorful-tree-5.jpg

 

Naše tři setkání nad horoskopem byly pro mě překvapením. Nutno říct, že  velkým a příjemným. Cítím posun dopředu. Spoustu věcí, o kterých vím jen já nebo, které ležely někde v mém podvědomí, jsme probrali ze všech možných stran. Mohl jsem poznatky usadit na své místo ve vědomí nebo o věcech začít přemýšlet jinak, než dosud. Objevování možností k vnitřní proměně bylo pro mě dost zajímavé.

Karel K.

 

colorful-tree-5.jpg

 

Ďakujem Vám všetkým za krásný zážitok, bavila som sa, učila som sa. Vraciam sa domov s lepším poznaním seba a s hlbšim porozumením pre druhých. A to je niečo, za co sa nedá zaplatit... Ďakujem.

Adela N. (Seminář Archetypy, duše a hvězdy)

 

colorful-tree-5.jpg

 

Jedním slovem, ÚŽASNÉ. Skvělá atmosféra, holky naladěné na Honzove povídání... Během pár hodin byly z posluchaček malířky, hééérečky, tanečnice, planety... Myslím, že to ve všech zanechalo velký zážitek.

Pavlína P. (Seminář Archetypy, duše a hvězdy)

 

colorful-tree-5.jpg

 

Bylo to jedním slovem báječné. Ještě dlouho z toho budu žít, nedá se to popsat, to se musí zažít. Mám teď spoustu energie i podnětů k přemýšlení. Odpočinula jsem si , zasmála i ponořila do sebe, bylo tam zkrátka vše, co mohlo :-). Ivi moc děkuji, že pořádáš takové skvělé akce a dáváš dohromady bezvadné lidi. Honzo díky za takový seminář, bylo to naprosto dokonalé. Držte mi prosím místo na dalším semináři!!! Doufám, že bude brzy. 

Klára V. (Seminář Archetypy, duše a hvězdy)

 

colorful-tree-5.jpg

 

Jeden z nejlepších seminářů, na kterých jsem byla. Nové informace, nebo známé v hlubokých souvislostech, podávané různou formou, hodně s prožitkem - s hudbou, tancem, divadlem, kreslením, zkrátka žadná nuda. Tak jsem se naplnila a odpočala si a pokochala se skvělými lidmi a pobavila. Cítila jsem se fakt báječně! .... DÍKY VŠEM! .... a pořád ještě skládám... bylo to v mnoha směrech velmi inspirativní!

Katka C. (Seminář Archetypy, duše a hvězdy)

 

colorful-tree-5.jpg

 

Bylo nebylo... byl jednou jeden seminář, kde se hloubalo, zíralo s otevřenou pusou, objevovalo, inspirovalo, poznávalo, slzelo, ale hlavně hodně smálo! Už se moc těším na další setkání s Vámi i se sebou samou (s kterou se obvykle potkávám velmi málo) ;-)

Kateřina T. (Seminář Archetypy, duše a hvězdy)

 

colorful-tree-5.jpg

 

 Skvěle strávený víkend - děkuji Vám za něj :-) a těším se někdy příště s tak příjemnými lidmi a takové fajn atmosféře.

Klára H. (Seminář Archetypy, duše a hvězdy)

 

colorful-tree-5.jpg